Ik ga last-minute op reis en neem mee

reizen

Er zijn altijd dingen die we allemaal vergeten wanneer we op vakantie gaan, zeker wanneer we een last minute reisje gaan boeken is de kans groot. Want als je binnen enkele dagen gaat vertrekken is het lastig om een planning te maken met wat je allemaal mee moet nemen. Maar er zijn altijd dingen die je zeker weten niet kunt of mag vergeten.

1. Je paspoort of ID kaart
2. De sleutels van je huis
3. Het adres van je hotel/appartement
4. Je pinpas of contant geld

Wanneer je een van deze dingen vergeet is het een lastige zaak aan het worden. Want zonder je paspoort kan je niet vliegen, zonder sleutels van je huis (aan de buren afgeven kan ook nog!) kom je je huis niet meer in. Wanneer je het adres van je bestemming niet bij je hebt is het lastig te vinden. En wanneer je geen pinpas, credit card of cash bij je hebt is het erg lastig om die tandenborstel die je ook vergeten bent mee te nemen. Wanneer je de bovenstaande dingen bij je hebt kan je alles wat je vergeten bent op je bestemming aanschaffen.

Let wel goed op in het bovenstaande lijstje is medicatie niet vermeld, veel medicatie is op recept en kan je op bestemming niet verkrijgen het is dus erg belangrijk om dit mee te nemen. Stop wat in je ruimbagage maar neem ook wat mee in je handbagage, je weet nooit wanneer je koffer zoek zal raken en op die manier heb je altijd voor enkele dagen medicatie bij je – genoeg tijd om vervanging te regelen indien noodzakelijk. Kleding schaf je ter plaatse aan, wil je echter in het voren je koffer vol hebben? Ga dan kijken op hm kortingscode leuke kortingen zodat het niet te duur is!